28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

SETT CONNECT

Veerle Scheirs

Digitalisering: Hoe als schoolleider een proces van digitale transformatie (co-)creëren?

Veerle Scheirs

Het afgelopen jaar heeft er een belangrijke verschuiving plaatsgevonden in de wijze waarop leerinhouden digitaal worden aangeboden. Het digitaliseren van een school vraagt echter meer dan het aanbieden van online lessen of een laptop in de klas. Maar wat zijn de belangrijkste randvoorwaarden voor een succesvolle digitale transformatie? Hoe faciliteer je als directeur dit proces en hoe geef je dit vorm samen met je beleids- en leerkrachtenteam?

In deze lezing deelt Veerle Scheirs vanuit haar persoonlijke ervaring als schoolleider hoe zij op een co-creatieve wijze de transformatie naar een digitale leeromgeving heeft vormgegeven en hierbij een duidelijke onderwijsvisie voor de toekomst van haar school heeft uitgebouwd. Op een praktisch toepasbare wijze deelt ze haar ervaringen en geeft ze een aantal concrete tips & trics die inspirerend kunnen zijn voor collega schoolleiders.

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!