26 & 27 februari 2025 : Nekkerhal Mechelen

Infinite Play

Infinite Play

Over ons

Picoo – dé interactieve spelcomputer voor buiten – zet spelen en leren in beweging door interactieve technologie te combineren met het avontuurlijke van samen buitenspelen. Zonder scherm!

Tijdens de (inter)actieve games heeft iedere deelnemer een eigen controller en alle controllers staan onderling met elkaar in verbinding. Picoo is zo ontworpen dat het voor zowel leerlingen als leerkrachten eenvoudig te gebruiken is en met lichten, geluid en trillen worden de spellen automatisch begeleid. Zo wordt samen leren en bewegen nóg leuker!

Voor het onderwijs en de buitenschoolse opvang is Picoo een ideale aanvulling. Op scholen is het multi-inzetbaar tijdens de gymles, de pauzes, als energizer tussen de lessen én als vorm van bewegend leren. Bovendien zorgt de grote variatie aan spellen voor eindeloos speelplezier voor alle leeftijden op de buitenschoolse opvang. Picoo vormt automatisch teams en kadert het spel, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Traditionele spelletjes – zoals tikkertje en verstoppertje – zijn in een compleet nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn er ook compleet nieuwe spelervaringen ontwikkeld. Bovendien bepaalt u bij een aantal educatieve Picoo spellen zelf de inhoud. Hierdoor oefenen leerlingen de relevante lesstof van dat moment op een interactieve manier, terwijl ze volop in beweging zijn. Zo kunt u eindeloos variëren met bewegend leren!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!