28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Stembox:Coco kan het

Praktische informatie

In deze workshop maak je kennis met 2 uitgewerkte stemboxen voor kleuters rond het prentenboek ‘Coco kan het’(auteur: Loes Riphagen). In beide stemboxen kunnen kleuters onderzoekend aan de slag gaan rond de begrippen ‘buigzaamheid, stevigheid en stabiliteit’. De eerste stembox is speciaal uitgewerkt voor de jongste kleuters en geeft kansen om aan de slag te gaan rond de centrale vraag: ‘hoe kunnen we voor Coco een veilig, stevig en geschikt nest maken’? Ze onderzoeken hoe groot het nest moet zijn en welk materiaal hiervoor geschikt kan zijn. Voor de oudere kleuters werd een andere box uitgewerkt waarbij er met takken en andere natuurlijke materialen volop geëxperimenteerd kan worden en waarbij ze bvb. ontdekken hoe ze samen met de wijze uil de naam van Coco kunnen vormen zonder dat de takjes breken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!