28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

VOLZET – Aan de slag met artificiële intelligentie en ChatGPT in de klas

Praktische informatie

Voor LO & SO

Wat is artificiële intelligentie (AI), en hoe kan ik er op een toegankelijke manier mee aan de slag in de klas? In deze workshop volg je een basisvorming rond AI en kom je het te weten! Leid je leerlingen binnen in de wereld van AI aan de hand van voorbeelden van AI-toepassingen uit hun leefwereld en laat ze nadenken over ethiek en bias van AI. Leer hen kritisch omgaan met deze technologie die onlosmakelijk met hun dagelijkse leven verbonden is. In deze workshop kan je o.a. experimenteren met ChatGPT en BingChat met behulp van een handleiding op maat van leerkrachten en verschillende lesmaterialen voor in de klas verkennen. Deze workshop wordt uitgevoerd door het Vlaams project Amai!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!