28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

VOLZET – Evalueren en feedback met Bookwidgets

Praktische informatie

Spreker(s)

Feedback en evaluatie zijn twee zaken die behoorlijk wat tijd in beslag kunnen nemen voor ons leerkrachten, daarom wordt in deze sessie getoond hoe je met behulp van bijvoorbeeld BookWidgets toetsen kunt maken die (deels) automatisch verbeterd worden om de leerlingen te evalueren. Dit kan zowel formatief als summatief gebruikt worden, want in deze workshop wordt eveneens aangeleerd hoe je de Widgets kunt voorzien van de nodige feedback. Die feedback kan zelfs aangepast worden aan de hand van het resultaat dat de leerlingen behalen.
Aan de hand van voorbeelden van klassieke toetsen, maar ook van Rubrics die de leerlingen zelf invullen, maken we samen een eerste voorbeeld. Deze sessie kan zowel voor beginners als gevorderden aangepast worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!