28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

GRATIS – Kleuterklas van de toekomst

Voor KO

De lezing “De Kleuterklas van de Toekomst” presenteert een baanbrekende visie op kleuteronderwijs, afgestemd op de veranderende maatschappij. Dit nieuwe kleuterklasconcept is ontworpen om ‘future proof’ te zijn, met een flexibele en abstracte inrichting die inspeelt op veranderende behoeften van het moment. Het design straalt rust, eenvoud en soberheid uit, waardoor kleuters een prikkelarme omgeving hebben die inspiratie, creativiteit en persoonlijke impulsen stimuleert. De lezing gaat dieper in op hoe deze vernieuwende inrichting zelfstandigheid en zelfredzaamheid bij kleuters bevordert. Het door Dox geïntroduceerde originele ontwerp stelt leerkrachten in staat om kleuters op een creatieve manier bij thematische projecten te betrekken, hen te verrassen en te verwonderen. Bovendien biedt deze kleuterklasopstelling genoeg ruimte voor activiteiten die meer plaats innemen, dankzij de slimme plaatsing van een centraal eiland. Het is inzetbaar binnen de eigen klasgroep en de bredere schoolomgeving, wat een wereld van mogelijkheden opent voor het kleuteronderwijs van vandaag en morgen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!