28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Mijn school kiest voor mijn talent

Praktische informatie

Hoe kun je als school kiezen voor talent? Door elke leraar in te zetten vanuit zijn of haar talent. Dat is het allerbeste vertrekpunt als je ook wilt inzetten op het talent van kinderen. Ongeacht welke functie je hebt in een school, zal je favoriete rollen hebben. Die favoriete rollen zijn verbonden met jouw talenten én gekoppeld aan je drijfveren en intrinsieke motivatie. In deze lezing beschrijft Luk de elf rollen waarin je als leraar (of vanuit een andere functie) kunt schitteren op je school. Het geeft teams in scholen een taal om het samen met elkaar te hebben hoe je niet alleen als persoon maar ook als team collectief kunt schitteren en zo de missie van de school kan realiseren.
Daarnaast gaat hij op hoe jij hun talenten kunt benoemen, hoe je hen kan helpen om ze te ontwikkelen en hoe je ze kunt ondersteunen als ze met die talenten worstelen. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!