28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

GEANNULEERD – Welkom bij de Sint-Stevensschool: een reis naar verandering en duurzaamheid

Voor LO

In de Sint-Stevensschool, gelegen aan de rand van Brussel, werden we de afgelopen jaren geconfronteerd met een sterk veranderende context. Deze vaststelling dwong ons om onze schoolvisie kritisch te bekijken en te herzien.

Als antwoord op deze evoluties hebben we onder begeleiding van een externe partner duidelijke doelstellingen geformuleerd die als leidraad dienden voor onze reis naar een duurzame visie en verandering.
Tijdens deze uiteenzetting nemen we je graag mee doorheen de stappen van ons transformatieproces. We delen hoe we gestructureerd hebben gewerkt aan het herdefiniëren van onze schoolvisie en hoe we deze aan het implementeren zijn op de klasvloer.

Zoals elke reis, was ook deze niet zonder obstakels. We delen openhartig de uitdagingen die we zijn tegengekomen en hoe we deze obstakels hebben overwonnen door samen te werken met leerkrachten, ouders en leerlingen.

We laten ook zien welke veranderingen onmiddellijk positieve resultaten opleverden en bijdroegen aan een betere leeromgeving voor iedereen.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe een school kan evolueren en adequaat kan inspelen op een snel veranderende wereld, nodigen we je van harte uit op deze uiteenzetting. Samen bouwen we aan een toekomst waarin elke leerling kan schitteren en groeien, ongeacht hun achtergrond of taal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!