28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

10.000 devices en 10 ICT’ers op fibersnelheid: van ICT-dienst naar digitaal beleid

In de afgelopen drie jaar hebben we een opmerkelijke reis afgelegd: onze traditionele ICT-dienst werd omgevormd tot een team dat gezamenlijk werkt aan het vormgeven van ons digitaal beleid.
Een onderwijstransformatie waarin digitalisering centraal staat kan niet alleen worden gerealiseerd door een technisch ICT-team.
Het vereist de betrokkenheid en inzet van alle belanghebbenden: leerlingen, ouders, leerkrachten, directies, externe partners, centrale medewerkers en beleidsmakers.
We willen we onze deelnemers meenemen in ons verhaal, aan de hand van zes belangrijke bouwstenen: visie, deskundigheid, leermiddelen, infrastructuur, data en ecosysteem. We hopen anderen te inspireren, zodat zij ook met onze ideeën en materialen aan de slag kunnen gaan in hun eigen scholen of onderwijsinstellingen. Samen kunnen we het digitale landschap binnen het onderwijs transformeren en zorgen voor een nog betere leeromgeving voor onze toekomstige generaties.
Samenvattend: van ICT-dienst naar digitaal beleid is een uitdagende reis waarbij iedereen betrokken moet zijn.
Laten we samenwerken en elkaar inspireren om deze transformatie te realiseren!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!