28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

VOLZET – AI in Microsoft-applicaties (basistools)

Praktische informatie

Waarom zouden ook leerkrachten zichzelf het leven niet makkelijker mogen maken met AI? En waarom niet zonder accounts te moeten aanmaken op dubieuze websites?
In deze workshop kijken we naar AI die vandaag al verwerkt zit in de licenties van MS365. Outlook, Powerpoint, Excel, Word,… allemaal kregen ze de afgelopen tijd nieuwe mogelijkheden, gedreven door AI in MS365.
Daar zitten ook voor leerkrachten hele handige tools tussen die je kunnen helpen om sneller je lesvoorbereiding te maken bijvoorbeeld.
Er liggen ook kansen om met prompts (vragen aan de PC) aan de slag te gaan. Want de kwaliteit van het antwoord is gelinkt aan die van je vraag. Zo ga je naar huis met praktische tips én inspiratie om het werkplezier en de productiviteit van leerkrachten te helpen vergroten. We vertrekken vanuit een MS365 Standard licentie met Exchange geactiveerd. We bekijken hoe MS365 ons inzicht geeft in teamwerk, communicatie ondersteunt, hoe het de opmaak van presentaties versnelt en vergemakkelijkt, analyses vereenvoudigt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!