28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

VOLZET – Differentiëren met BookWidgets & Examens maken met BookWidgets

Deel1: Deze lezing laat je ontdekken hoe je digitaal differentiatie kunt toepassen met BookWidgets. Het begeleidt je stap voor stap door de verscheidenheid aan oefeningen en functies in BookWidgets waarmee je differentiatie in de praktijk kunt brengen. Je leert differentiëren op basis van leerlingbeheersing en prestaties, aangepast aan individuele leerbehoeften, tempo en leerstijl. Ook ontdek je hoe je live widgets kunt inzetten voor differentiatie. Bovendien krijg je de kans om talloze differentiatievoorbeelden van andere docenten te verkennen. Kortom, deze bijscholing biedt een diepgaand inzicht in het digitaliseren van differentiatie in je onderwijspraktijk met behulp van BookWidgets.
Deel2 : Deze Lezing is gericht op het veilig ontwerpen en afnemen van digitale examens en toetsen met BookWidgets. Tijdens de sessie komen verschillende belangrijke aspecten aan bod. Allereerst behandelen we hoe je de ideale examen-widget kunt selecteren. Vervolgens bespreken we de specifieke opties die je moet configureren voor een examen, en geven we voorbeelden van hoe een examen eruit kan zien wanneer gemaakt met BookWidgets. We gaan ook in op het gebruik van de Safe Exam Browser (SEB), inclusief de aanbevolen praktijken en de valkuilen die je moet vermijden. Daarnaast verkennen we alternatieve benaderingen voor het maken van examens zonder SEB, inclusief handige tips. Tot slot, benadrukken we het belang van het betrekken van een ICT-coördinator bij deze sessie om een succesvolle implementatie te waarborgen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!