28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Hoe onderzoekend leiderschap de leer- en leerlingenbegeleiding optimaliseert!

In samenwerking met de PBD specialiseerde Basisschool LP Boon zich in “de optimale ontwikkeling van alle leerlingen” door hen een krachtige leeromgeving aan te bieden, door de leerlingen heel systematisch te gaan opvolgen, door actief in te zetten op het verminderen van risicofactoren en door beschermende factoren te versterken.
Vertrekkende vanuit zijn eigen ervaringen, gelezen literatuur en onderzoek vertelt directeur Gerdy Decavel over het bouwen aan een onderzoekende cultuur op zijn school.
Data, datageletterdheid, interne kwaliteitszorg en schoolcultuur zijn onderwerpen die zeer praktijkgericht aan bod zullen komen.
Tijl Bondue koppelde het proces aan de gangbare onderwijskaders en het volgde het proces zeer nieuwsgierig en nauwlettend op.
Hij fungeerde vooral als kritische vriend en “sparring partner”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!