28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

VOLZET – Inclusief werken met Chromebooks en Google Workspace for Education: toegankelijkheidsfuncties

Deze interactieve workshop van 90 minuten is gericht aan leerkrachten en ICT verantwoordelijken uit het basis- en secundair onderwijs. We starten met een overzicht van Google for Education’s visie over toegankelijkheid. Daarna gaan we in detail kijken naar de verschillende toegankelijkheidsfuncties in Chromebooks en Google Workspace for Education. Bij bepaalde functies doen we een interactieve opdracht om de tools nog beter te begrijpen. Ten laatste doorlopen we ook een aantal externe impactvolle toegankelijkheid tools die goed samenwerken met Chromebooks en Google Workspace. Aan het einde van deze workshop kan je de verschillende toegankelijkheid tools gebruiken in de klas en op school om zo een inclusievere omgeving te creëren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!