28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

VOLZET – Ontgrendel het potentieel van ChatGPT voor onderwijs

Voor LO – SO – BuSO – HO

Na deze sessie zal je begrijpen wat AI is, ontdek de veelbelovende kansen en uitdagende valkuilen van AI. Via praktijkvoorbeelden krijg je inzicht in het gebruik van ChatGPT en Bard. De interactieve presentatie kan je zelf gebruiken om je leerlingen of collega’s een inleiding in AI voor onderwijs te geven.Verder leer je de geheimen kennen van het effectief formuleren van vragen aan AI. Je krijgt een door de spreker ontworpen model dat praktisch bruikbaar is voor leerkrachten en leerlingen om doelgericht, creatief en kritisch in interactie te gaan met generatieve tekst AI, zoals ChatGPT. Tenslotte zal je met behulp van gerichte vragen aan AI een plan kunnen genereren voor een interactief leerpad voor je lessen. Je krijgt ook praktische voorbeelden om interactiviteit en differentiatie toe te voegen via AI. Verder krijg je tijdsbesparende tips om documenten en video’s samen te vatten, er vragen over te stellen, interactief in te zetten via AI.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!