28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

VOLZET – Samen gaat het beter. Hoe maak je van teamteaching een succesverhaal?

Praktische informatie

Alleen gaat het misschien wel sneller, maar samen gaat het beter. Toch is co- of teamteaching niet altijd een verhaal van rozengeur en maneschijn. Samen lesgeven brengt soms aspecten met zich mee die toch niet optimaal voelen. Kunnen leerlingen wel rust vinden in grote klassen? Teamteachen met mijn toffe collega is oké, maar kan je met iedereen samenwerken? En moet ik nu plots coach worden, terwijl ik zo graag leraar ben?
We beginnen deze workshop met de meerwaarde van samenwerking, maar we gaan de valkuilen niet uit de weg. Deelnemers delen ervaringen met elkaar en we zoeken samen hoe we kunnen leren uit onze fouten. Lisa Verhelst komt met een rugzak vol inspiratie, tips en tricks om van co- of teamteaching een succesverhaal te maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!