28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

GRATIS – Van krijtbord naar makerspace: innovatieve leeromgevingen ontwerpen

Voor alle onderwijsniveaus

De vraag naar het ontwerpen van innovatieve fysieke leeromgevingen, waar didactische ingrepen, flexibel school organiseren, schooleigen pedagogische projecten en infrastructuur elkaar versterken zit al een tijd in de lift. We voelen dat de traditionele indeling en het gebruik van een schoolgebouw niet meer voldoet aan de noden van leerlingen om te leren. We houden steeds meer rekening met de individuele noden van elk van hen en willen verder inzetten op deze trend.

Tijdens deze lezing gaan we op zoek naar hoe je als leerkracht, directeur of infrastructuurverantwoordelijke fysiek aantrekkelijke ruimtes kan ontwerpen op verschillende schalen (klas, gebouw, domein en ecosysteem). Daarnaast kijken we ook naar wat AI kan betekenen in het ontwerp ervan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!